Fruithof van Kessel uitzendbureau b.v.

Per 31-12-2019 stoppen we met het uitzendbureau en vanaf nu nemen we geen nieuwe opdrachten meer aan.

Wij werken al 10 jaar met Polen op ons fruitbedrijf. Ze helpen ons met de oogst en ook met snoeien en in de zomer met het dunwerk aan de fruitbomen. Wij zijn zeer tevreden over hun inzet en hun wil om te werken.

Een paar jaar geleden waren er collega-agrariërs die op zoek waren naar tijdelijk personeel. Voor een paar dagen om onkruid te kappen of om te helpen bij hun oogst. Wij hadden een paar poolse werknemers, die meer werk zochten en langer in Nederland wilde werken. Zo zijn we begonnen met het uitlenen van ons personeel.

Vorig jaar hebben we besloten het uitlenen van ons personeel onder te brengen in ons nieuw opgerichte bedrijf Fruithof van Kessel uitzendbureau b.v.. Inmiddels hebben we mensen aan het werk bij loonwerkbedrijven, overpakbedrijven en een transportbedrijf. Ook hebben we medewerkers geleverd aan een biologische akkerbouwer en een nertsenfarm.

Organisatie

Als er poolse medewerkers bij ons fruitteeltbedrijf aan het werk zijn is het mogelijke om hun in te huren voor een paar dagen, soms zelfs voor een paar uur. Hebben wij zelf geen werk voor hun, is het alleen mogelijk voor een periode van ten minste een maand, en dan minimaal 40 uur per week.

Heeft u personeel nodig, voor wat voor werk dan ook. Wij proberen de juiste persoon/personen voor u te vindenVoor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons.Fruithof van Kessel uitzendbureau B.V.